Saturday, 10 November 2012

Knowledge - 1


Here is some simple Question for Knowledge checking. Hope you like it.


Question:1. Name the heaviest  insect ?
Ans:  the goliath beetle is the heaviest insect.

Question:2 . Name the largest beetle ?
Ans:  titan beetle is the largest beetle.

Question:3 . Name the largest spider ?
Ans:  the male-goliath is the largest spider

Question:4 . Name the largest ever elephant ?
Ans : it’s the mamuthus trogontherii

Question:5 . Name the longest bear ?
Ans:  it’s the bulldog bear

Question:6 . Name the fastest bird ?
Ans: it’s the albatross

Question:7 . Name the fastest bird in dive ?
Ans: peregrine falcon

Question:8 . Name the fastest bird on land ?
Ans:  it’s the ostrich

Question:9 . Name the largest zoo ?
Ans: it’s the zoological garden Berlin

Question:10 . Name the oldest parrot ?
Ans: Its name is mithu 

I am continuing it in this sections.

No comments:

Post a Comment