Tuesday, 4 December 2012

VEGI MONCO BISCUTS



Ingrains

·         2 or 4 Monaco biscuits
·         Chopped onions, tomato, and cucumber.
·         Butter or cheese spared
·       Tomato ketchup

Method

Take two Monaco biscuits then spread cheese or butter spared then put chopped onions, cumber, and tomato along with a drop of ketchup.

Sunday, 18 November 2012

Open Aquarium

This Video is taken from MEGMA HOUSE Park Street. An open aquarium. Where lots of fishes, especially the white sharks.


Learning Math with MOM



2+2=4
4+4=8
8+8=16….

I love to work with MATH. My mom guides me for my regular study. She is very good in MATH. I also love MATH. I am trying to do a single solution in different ways. 








My First Mobile Phone






16th of November 2012, my parents give me a mobile phone. It is my first mobile phone. I am very happy for that. Thanks Mom and Dad.

Saturday, 17 November 2012

Baby Birds




I like birds. I am very happy that a pair of birds came to my home for breeding their baby. 

The local name of the birds is “GHUGHU”.

I help them to make nest in my balcony.
Regularly provide food and water.


I pray to god that the baby bird can grow fast.

Diwali 2012







Here is some picture of my Diwali 2012. I am with lots of Fireworks. Enjoying my diwali with my friends and parents (Specially with Ma and Sreya)





Don’t use crackers. It cause sound pollution. I maintain it when I enjoying my Diwali



Sunday, 11 November 2012

With BULBUL Dresses


I am in BULBUL Dresses…




My Picture Gallery


Here is some of my latest picture…








BUBUN I am in your dress. That you send me from USA. Please comments it. How i looks like.

Thank you BUBUN.

Saturday, 10 November 2012

Knowledge - 1


Here is some simple Question for Knowledge checking. Hope you like it.


Question:1. Name the heaviest  insect ?
Ans:  the goliath beetle is the heaviest insect.

Question:2 . Name the largest beetle ?
Ans:  titan beetle is the largest beetle.

Question:3 . Name the largest spider ?
Ans:  the male-goliath is the largest spider

Question:4 . Name the largest ever elephant ?
Ans : it’s the mamuthus trogontherii

Question:5 . Name the longest bear ?
Ans:  it’s the bulldog bear

Question:6 . Name the fastest bird ?
Ans: it’s the albatross

Question:7 . Name the fastest bird in dive ?
Ans: peregrine falcon

Question:8 . Name the fastest bird on land ?
Ans:  it’s the ostrich

Question:9 . Name the largest zoo ?
Ans: it’s the zoological garden Berlin

Question:10 . Name the oldest parrot ?
Ans: Its name is mithu 

I am continuing it in this sections.

Friday, 9 November 2012

Introductions


Hello 

Friends and Family members,

Hope all of you are Fine.

Every web should have its introductions.

Welcome to Babu and Dia Web.
I am DIA. My good name is Deepasree Das and BABU is my Father. His name is Joydeep Das. I am with my BABU and love him very much.

In this web I am trying to collects all my memories with my BABU.
Hope you enjoy it with me.