Sunday, 18 November 2012

Open Aquarium

This Video is taken from MEGMA HOUSE Park Street. An open aquarium. Where lots of fishes, especially the white sharks.


Learning Math with MOM



2+2=4
4+4=8
8+8=16….

I love to work with MATH. My mom guides me for my regular study. She is very good in MATH. I also love MATH. I am trying to do a single solution in different ways. 








My First Mobile Phone






16th of November 2012, my parents give me a mobile phone. It is my first mobile phone. I am very happy for that. Thanks Mom and Dad.

Saturday, 17 November 2012

Baby Birds




I like birds. I am very happy that a pair of birds came to my home for breeding their baby. 

The local name of the birds is “GHUGHU”.

I help them to make nest in my balcony.
Regularly provide food and water.


I pray to god that the baby bird can grow fast.

Diwali 2012







Here is some picture of my Diwali 2012. I am with lots of Fireworks. Enjoying my diwali with my friends and parents (Specially with Ma and Sreya)





Don’t use crackers. It cause sound pollution. I maintain it when I enjoying my Diwali



Sunday, 11 November 2012

With BULBUL Dresses


I am in BULBUL Dresses…




My Picture Gallery


Here is some of my latest picture…








BUBUN I am in your dress. That you send me from USA. Please comments it. How i looks like.

Thank you BUBUN.

Saturday, 10 November 2012

Knowledge - 1


Here is some simple Question for Knowledge checking. Hope you like it.


Question:1. Name the heaviest  insect ?
Ans:  the goliath beetle is the heaviest insect.

Question:2 . Name the largest beetle ?
Ans:  titan beetle is the largest beetle.

Question:3 . Name the largest spider ?
Ans:  the male-goliath is the largest spider

Question:4 . Name the largest ever elephant ?
Ans : it’s the mamuthus trogontherii

Question:5 . Name the longest bear ?
Ans:  it’s the bulldog bear

Question:6 . Name the fastest bird ?
Ans: it’s the albatross

Question:7 . Name the fastest bird in dive ?
Ans: peregrine falcon

Question:8 . Name the fastest bird on land ?
Ans:  it’s the ostrich

Question:9 . Name the largest zoo ?
Ans: it’s the zoological garden Berlin

Question:10 . Name the oldest parrot ?
Ans: Its name is mithu 

I am continuing it in this sections.

Friday, 9 November 2012

Introductions


Hello 

Friends and Family members,

Hope all of you are Fine.

Every web should have its introductions.

Welcome to Babu and Dia Web.
I am DIA. My good name is Deepasree Das and BABU is my Father. His name is Joydeep Das. I am with my BABU and love him very much.

In this web I am trying to collects all my memories with my BABU.
Hope you enjoy it with me.